KERSTVAKANTIE: TWEE MUSEA VOOR DE PRIJS VAN EEN
van zaterdag 23 december tot en met zondag 07 januari

De Pont en het TextielMuseum bieden hun bezoekers een mooi kerstcadeautje aan. Tijdens de schoolvakantie, van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari, kunnen bezoekers met één kaartje beide musea bezoeken. Het toegangsbewijs voor het ene museum kunt u op dezelfde dag inwisselen voor een entreeticket in het andere museum. Een unieke gelegenheid om de tentoonstellingen in beide Tilburgse musea te bekijken.

De Pont museum
Op 12 september 2017 was het precies 25 jaar geleden dat De Pont zijn deuren opende voor het publiek. Het museum viert dit jubileum met de expositie WeerZien, waarin bijzondere kunstwerken die als bruikleen in een van de tentoonstellingen van De Pont te zien zijn geweest, terugkomen. Als 'logés' die opnieuw worden uitgenodigd.

TextielMuseum
In het TextielMuseum waan je je even geheel in de jaren 20, wanneer je rondloopt in de recent geopende tentoonstelling 1920s JAZZ AGE | Fashion & Photographs. De tentoonstelling, met meer dan 150 gevarieerde kledingstukken en accessoires, filmfragmenten en foto’s, biedt een blik op de glamour, overdaad en frivoliteit van de jaren 20.